OMV: Petrom va avea eficienta Exxon in 10 ani

Petrom va ajunge in zece ani la nivelul de eficienta al Exxon Mobil, cea mai mare companie din lume dupa valoarea de piata, a declarat Wolfgang Ruttenstorfer, presedintele grupului austriac OMV - proprietarul companiei romanesti.

1 afișare
Imaginea articolului OMV: Petrom va avea eficienta Exxon in 10 ani

OMV: Petrom va avea eficienta Exxon in 10 ani

"Ce dureaza cel mai mult este sa crestem eficienta Petrom. Vrem ca Petrom sa atinga un nivel ridicat de eficienta precum companiile internationale, cum ar fi Exxon Mobil. Dar asta ar putea dura zece ani. Am stiut, de la inceput, ca va dura zece ani", a spus Ruttenstorfer in cadrul Conferintei Internationale "150 de ani de petrol in Romania", organizat de postul TV The Money Channel.  Acesta a participat alaturi de alti lideri de companii petroliere si energetice, precum E.ON, Gaz de France, Transgaz sau Rompetrol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici