Operaţiunea Porturi pentru Partid

După ce au vândut flota, au făcut praf soşelele şi au distrus CFR-ul, portocaliii se pregătesc să distrugă şi porturile. Sau mai bine zis să le livreze clientelei politice.

2 afișări
Imaginea articolului Operaţiunea Porturi pentru Partid

Operaţiunea Porturi pentru Partid

Asta în ciuda faptului că cele mai multe dintre ele sunt profitabile. Desfiinţarea APDF Giurgiu este un act cu consecinţe grave, nu doar economice sau sociale, dar şi naţionale, care poate pune în primejdie interesele pe termen mediu şi lung ale României.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici