Oprescu se aruncă la un împrumut de 800 mil. euro pentru Capitală ca să ramburseze creditul lui Videanu

Banii vor fi folosiţi pentru refinanţarea unui credit de 500 de milioane de euro făcut în anul 2005 de Adriean Videanu şi pentru plata datoriilor RADET-ului.

7 afișări
Imaginea articolului Oprescu se aruncă la un împrumut de 800 mil. euro pentru Capitală ca să ramburseze creditul lui Videanu

Oprescu se aruncă la un împrumut de 800 mil. euro pentru Capitală ca să ramburseze creditul lui Videanu

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) discută as­tăzi un proiect pentru contractarea unui nou împrumut de 800 mil. euro care să fie folosit pentru restructurarea datoriilor şi pentru proiectele viitoare.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici