Orban studiaza rezilierea contractului cu Bechtel

Un proiect de memorandum destinat premierului prezinta argumentele rezilierii contractului cu Bechtel. Nimeni de la Transporturi nu isi asuma paternitatea documentului.

1 afișare
Imaginea articolului Orban studiaza rezilierea contractului cu Bechtel

Orban studiaza rezilierea contractului cu Bechtel

Proiectul de memorandum a fost realizat in luna iunie a acestui an si face o trecere in revista atit a aspectelor financiare ale contractului semnat cu firma americana Bechtel, cit si a posibilelor solutii pentru iesirea din impasul financiar in care este proiectul. Autorul acestuia, Ministerul Transporturilor, cere majorarea sumelor aprobate de Guvern pentru realizarea celor doua tronsoane de autostrada aflate in lucru (aproximativ 110 kilometri) si supune atentiei Executivului efectele unei posibile rezilieri a contractului cu firma americana pentru celelalte sase tronsoane, cu o lungime de 300 de kilometri. Documentul, care are 14 pagini, poarta antetul Ministerului Transporturilor, are caseta de rigoare in care premierul Tariceanu urmeaza sa-si puna semnatura, iar in final prevede ca semnatari pe ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, pe secretarul de stat, Septimiu Buzasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici