Ordinele lui Nicolăescu pot lăsa copii schilozi pe viaţă

Una din multele decizii ale ministrului sănătăţii, Eugen Nicolăescu, va avea consecinţe grave asupra copiilor noştri. Este vorba despre Ordinul 1044/2006, care prevede asimilarea unor specialităţi medicale importate, printre care se află şi ortopedia pediatrică. Altfel spus, Nicolăescu a desfiinţat ortopedia pediatrică, luând toţi rezidenţii de aici şi mutându-i la ortopedie. Copiii vor fi trataţi de medici ortopezi care nu vor avea nicio legătură cu ortopedia pediatrică.

1 afișare
Imaginea articolului Ordinele lui Nicolăescu pot lăsa copii schilozi pe viaţă

Ordinele lui Nicolăescu pot lăsa copii schilozi pe viaţă

Consecinţele pot fi chiar şi schilodirea pe viaţă a unui copil a cărui singură vină a fost aceea de a-şi fi rupt un picior sub "domnia" lui Nicolăescu. Societatea de Ortopedie şi Traumatologie Pediatrică împreună cu ziarul "Curentul" trag un semnal de alarmă cu privire la această enormitate, cerând public ministrului sănătăţii, Eugen Nicolăescu, să lanseze o dezbatere publică pe această temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici