"Ori ne combinăm, ori nu ne combinăm!"

În opinia preşedintelui PSD Mureş, rezultatul obţinut de partidul său în urma alegerilor din 25 noiembrie s-ar fi datorat mesajelor contradictorii a-le liderilor, care au derutat electoratul social-democrat. "Mesajele contradictorii date de diverşi lideri au debusolat alegătorii. Faptul că noi suntem percepuţi ba în opoziţie, ba în diverse combinaţii, este de fapt chestiunea care deranjează", a precizat Ovidiu Natea.

1 afișare
Imaginea articolului "Ori ne combinăm, ori nu ne combinăm!"

"Ori ne combinăm, ori nu ne combinăm!"

Liderul PSD Mureş consideră că se im-pune o analiză serioasă a rezultatelor alegerilor, în cadrul Biroului Politic E-xecutiv, pentru a se clarifica poziţia partidului. "Trebuie să ne clarificăm poziţia. Vrem să intrăm la guvernare, intrăm la guvernare cu orice risc. Vrem să stăm în opoziţie, stăm în opoziţie. Vrem să ne combinăm cu X este în regulă, vrem să ne combinăm cu Y, iar este în regulă, dar să hotărâm o dată treaba asta, să nu mai oscilăm şi să nu mai trimitem mesaje de tot felul, voalate sau explicite", a subliniat liderul PSD Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici