Ortopedul şarlatan a operat în două ţări

Francezul François Pinori este urmărit penal pentru că a operat pe coloană, fără să fie medic, sute de pacienţi în România şi în Italia. Timp de doi ani, începând cu anul 2004, francezul François Pinori, în vârstă de 65 de ani, a efectuat peste 50 de intervenţii chirurgicale pe coloană într-o clinică privată din Timişoara.

9 afișări
Imaginea articolului Ortopedul şarlatan a operat în două ţări

Ortopedul şarlatan a operat în două ţări

Atât că francezul nu avea calitatea de medic. Documentele pe baza cărora a solicitat şi a primit autorizaţia de liberă practică erau false.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici