Pact cu DNA

Dosarul disciplinar al seful Serviciului care a ascultat telefoanele magistratilor implicati in cazul "procurorii spagari" a fost musamalizat de catre Comisia de Disciplina a CSM, prezidata de Cristian Deliorga.

1 afișare
Imaginea articolului Pact cu DNA

Pact cu DNA

Anumiti membri ai Comisiei de disciplina pentru procurori a CSM au inceput sa joace dupa cum au interesul anumite personaje din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. In dosarul penal deschis de procurorii anticoruptie pe tema presupuselor examene fraudate de la CSM, au fost efectuate o serie de interceptari telefonice in care - conform surselor noastre - apar si anumiti membri ai CSM, in conversatie cu unii dintre candidati.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici