Pădurea evaporată

Mii de stejari dintr-un codru au luat calea fabricilor de mobilă sau sobelor. Paguba este de câteva miliarde de lei vechi. Nimeni nu ştie nimic de zecile de camioane care au cărat lemnul, aproape 2.500 metri cubi.

1 afișare
Imaginea articolului Pădurea evaporată

Pădurea evaporată

Cantonul Luncă Deal de lângă comuna ialomiţeană Axintele se putea mândri până nu demult cu trei păduri: Vangheleasca, Luncă Deal şi Brătia. Acest canton a aparţinut până la sfârşitul anului 2006 de districtul Axintele, apoi a fost preluat de Dridu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici