Pancu: "Terek Groznîi este interesată de Ghionea!" PLEACĂ?

Ex-rapidistul Daniel Pancu a făcut o dezvăluire interesantă despre posibilitatea unui transfer al lui Ghionea în Rusia. Pancone a dezvăluit că oficialii ruşi au nevoie de un fundaş central de valoare şi că sunt foarte interesaţi de Ghionea.

1 afișare
Imaginea articolului Pancu: "Terek Groznîi este interesată de Ghionea!" PLEACĂ?

Pancu: "Terek Groznîi este interesată de Ghionea!" PLEACĂ?

"Eu sunt cu echipa în Antalya, dar nu ne grăbim cu pregătirea pentru că în Rusia campionatul începe pe 15 martie. M-am întâlnit cu Gabi Balint aici, a venit să ne salute. Este un mare interes din partea celor de la Groznîi pentru un fundaş central de valoare şi ştiu sigur că este vorba şi despre Ghionea. El e un jucător de Champions League şi de echipa naţională ar fi un câştig pentru echipă, dar decizia este a lui şi depinde şi de ce i se va propune." a declarat Pancu la gsptv.

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici