Partidul care îşi devorează liderii

Episodul suspendării lui Mircea Geoană din PSD seamănă cu un altul petrecut în 2006, în care actor principal era Adrian Năstase, învins, şi el, în alegerile prezidenţiale.

8 afișări
Imaginea articolului Partidul care îşi devorează liderii

Partidul care îşi devorează liderii

Alţi actori, acelaşi film. Decizia de a-i reduce la tăcere pe foştii lideri paresă se transforme în cutumă în PSD. După ce în 2006, Adrian Năstase, preşedintele executiv al partidului a fost determinat să se autosuspende pe motiv că prejudiciază imaginea PSD, astăzi, Mircea Geoană a păşit pe un drum similar..

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici