Pasagerii de pe Otopeni suportă preţuri năucitoare pentru o apă sau o cafea

Pe Aeroportul Otopeni o sticlă de apă plată costă 80 de mii de lei vechi, la Budapesta şi la Atena este maximum un 1 euro, adică mai puţin de jumătate. Un capuccino costă la noi 115 mii de lei vechi, pe aeroporturile din Ungaria şi Grecia cel mult 1,5 euro.

2 afișări
Imaginea articolului Pasagerii de pe Otopeni suportă preţuri năucitoare pentru o apă sau o cafea

Pasagerii de pe Otopeni suportă preţuri năucitoare pentru o apă sau o cafea

Lista poate continua, diferenţele rămân. V-aţi putea gândi că la asemenea adaosuri comerciale profitul Aeroportului Internaţional de lângă Capitală sunt imense. Greşit. Paradoxal, aeroportul câştigă sume ridicole de pe urma spaţiilor comerciale din interior. Firma care se foloseşte de cei 1.766 de metri pătraţi din interiorul aeroportului plăteşte pe lună  doar 4-10 euro/mp. Între aeroport şi această companie există un contract de „asociere în participaţiune”.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici