Pascariu si Sima joaca 60 mil. € pe imobiliare

Cristian Sima, fost membru in Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti, Dan Pascariu, presedintele Consiliului de Administratie al bancii UniCredit Tiriac, si Calin Zamfirescu, avocat asociat in cadrul casei de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu, vor dezvolta impreuna o afacere imobiliara in valoare de 60 mil. euro.

1 afișare
Imaginea articolului Pascariu si Sima joaca 60 mil. € pe imobiliare

Pascariu si Sima joaca 60 mil. € pe imobiliare

Investitia se va derula prin intermediul firmei Romfelt Real Estate, unde mai sunt asociate inca trei persoane fizice si doua fonduri de investitii. Proiectul va fi dezvoltat pe locul fostei fabrici de pasla si postavuri Romfelt din Bucuresti, la care Sima era actionar majoritar. “Am cumparat fosta fabrica de postavuri cupon cu cupon de pe Rasdaq. Anul trecut, cand am ajuns sa detin 97% din actiuni, am delistat firma. Fabrica a fost mutata in afara Bucurestiului si le-am facut-o cadou muncitorilor”, a declarat pentru Business Standard Cristian Sima, acum presedinte al casei de brokeraj WBS Romania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici