Pasta de dinţi din China pune pe jar Europa

Autorităţile din România sunt şi ele în alertă după o atenţionare venită din Spania referitoare la pericolul produselor contrafăcute. Peste 90% din mărfurile falsificate care intră pe piaţa autohtonă provin din China.

1 afișare
Imaginea articolului Pasta de dinţi din China pune pe jar Europa

Pasta de dinţi din China pune pe jar Europa

Alertă în ţările Uniunii Europene! Cele 27 de state membre au primit avertismente în legătură cu detectarea unor substanţe toxice în tuburile de pastă de dinţi provenite din China. Spania a trimis României o atenţionare, după ce pe teritoriul acestei ţări au fost descoperite zeci de mii de tuburi de pastă de dinţi, purtând marca Spearmint sau Colgate, despre care se bănuieşte că ar conţine o substanţă foarte toxică pentru organismul uman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici