Pastile gratuite cu bani din pensiile tăiate

Peste două milioane de români vor plăti contribuţie de 5,5% la Sănătate începând cu 1 ianuarie 2011. Este vorba despre 2.055.545 de pensionari cu venituri peste 740 lei şi de 12.219 de revoluţionari (fac excepţie cei răniţi la Revoluţie). În cazul pensionarilor cu peste 1.000 de lei, contribuţiile se calculează pentru întregul venit, nu doar pentru suma ce depăşeşte 1.000 de lei, cum se întâmpla până acum.

6 afișări
Imaginea articolului Pastile gratuite cu bani din pensiile tăiate

Pastile gratuite cu bani din pensiile tăiate

Pe de altă parte, pensionarii care câştigă sub 700 de lei primesc în continuare compensare de 90% pentru medicamentele aflate pe listele A şi B. "Adică, ce, restul românilor plătesc aproape integral sau 50%, ei plătesc doar 10%", explică specialişti în asigurări de sănătate.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici