Patriarhul

La alegerile de Patriarh, eveniment petrecut ieri la Palatul şi Reşedinţa Patriarhală, nu a fost aşa cum şi-ar închipui cei care se gândesc la cuvântul "alegeri". Lucrurile sunt mai tainice aici decât în alte părţi. Pentru cine nu înţelege lucrarea care se petrece în Biserica lui Dumnezeu, atâta lipsă de transparenţă poate părea nefirească. Altfel, este normal.

1 afișare
Imaginea articolului Patriarhul

Patriarhul

9:30. În Catedrala Patriarhală încă nu s-a terminat slujba Liturghiei. A putut să intre în biserică oricine, inclusiv fotoreporterii, dar după câteva minute au fost poftiţi afară posesorii de camere TV şi de aparate de fotografiat. "De ce?", se revoltă zecile de ziarişti. "Părintele Stoica a zis că avem voie." "Da, dar nu doresc acest lucru şi ierarhii care slujesc", li se răspunde. Ni se vor da fotografii făcute de cineva de la Patriarhie. Curtea este plină, sunt vreo şase televiziuni care şi-au trimis cameramanii şi reporterii, şi se mai zăresc alte zeci de reportofoane, de carneţele şi pixuri gata să consemneze evenimentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici