Patronatele cer impozit unic de 10%

Măsura anticriză de diminuare a cotei unice de la 16 la 10% a fost propusă de Alianţa Confederaţiilor Patronale din România într-un program mai amplu de relansare economică prezentat la data de 7 septembrie 2010.

3 afișări
Imaginea articolului Patronatele cer impozit unic de 10%

Patronatele cer impozit unic de 10%

''Este un semn de maturitate politică faptul că ieri Comisia de Buget-Finanţe din Senat a votat în unanimitate ideea propusă de ACPR sub forma unei propuneri legislative pentru modificarea Legii 571/2010 privind Codul Fiscal.[...]"

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici