Patronii şi-au trimis pasagerii la moarte

Proprietarii firmei de transport care exploata ilegal „microbuzul morţii“ sunt anchetaţi de procurori. Ionel Dumitriu (41 de ani) şi Constantin Scîntei (42 de ani), patronii firmei ieşene Valcris Trans, încearcă să scape de puşcărie dând vina pe şoferul mort, Petrişor Apostu.

4 afișări
Imaginea articolului Patronii şi-au trimis pasagerii la moarte

Patronii şi-au trimis pasagerii la moarte

La 14 august, microbuzul care transporta 16 persoane pe ruta Iaşi-Scânteia a fost spulberat de tren pe calea ferată. 13 oameni au murit în acea zi de vineri. Al 14-lea, şoferul Petrişor Apostu (26 de ani), a murit ieri, la spital.În acelaşi timp, toţi cei care au răspundere penală, civilă sau morală pentru această catastrofă încearcă să se spele pe mâini.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici