Patru dintre cei mai mari angajatori din lume sunt prezenţi în România şi fac recrutări

Economia mondială trece, din nou, printr-o perioadă de convulsii fără precedent, care determină guvernele să tăie cheltuielile publice, în timp ce sectorul privat se pregăteşte pentru încă o încetinire a producţiei.

3 afișări
Imaginea articolului Patru dintre cei mai mari angajatori din lume sunt prezenţi în România şi fac recrutări

Patru dintre cei mai mari angajatori din lume sunt prezenţi în România şi fac recrutări (Imagine: Shutterstock)

Şi deşi în multe ţări dezvoltate rata şomajului a atins procente cu două cifre, unele dintre cele mai mari companii din lume nu numai că nu dau oameni afară, dar fac chiar şi angajări, în ciuda crizei.

CNBS prezintă un clasament al celor mai mari 10 angajatori din lume, realizat pe baza datelor publice disponibile. În majoritatea cazurilor s-au folosit cifrele reprezentând angajaţii full-time, mai puţin în câteva cazuri, unde angajaţii part-time reprezintă un procent important.

Cei mai mari angajatori ai lumii provin în cele mai variate industrii, de la retail, la telecomunicaţii, energie sau bănci.

Află topul celor mai mari angajatori din lume pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici