PDL: "Conform numaratorii paralele, Basescu a cistigat cu 50,03%"

PDL, prin vocea lui Adriean Videanu, a anuntat, in jurul orei 1.00, ca dupa incheirea numaratorii paralele a voturilor, efectuata de partid, a rezultat ca Traian Basescu a cistigat alegerile cu un avans de 6.700 de voturi - Basescu 50,03%; Geoana 49,97%.

2 afișări
Imaginea articolului PDL: "Conform numaratorii paralele, Basescu a cistigat cu 50,03%"

PDL: "Conform numaratorii paralele, Basescu a cistigat cu 50,03%"

Videanu a precizat ca numaratoarea a inclus toate sectiile de votare, mai putin cele din diaspora si ca se asteapta ca in final scorul sa fie chiar mai mare

decit cel anuntat. Datele pe baza carora se realizeaza numaratoarea paralela sunt transmise de catre reprezentantii PDL din fiecare sectie de votare, telefonic, prin SMS si sunt centralizate computerizat. Majoritatea sondajelor de opinie realizate ieri seara anuntau victoria lui Mircea Geoana in alegerile prezidentiale. Potrivit exit poll-ului INSOMAR care reflecta voturile exprimate pana la ora 21 (inchiderea urnelor), Geoana a obtinut 51,2%, iar Basescu 48,8%.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici