Pe cine mai reprezinta clasa politica?

Absenteism masiv la europarlamentare si Referendum. Un vot de blam la adresa unei clase politice sfidatoare si incapabila sa-si inteleaga menirea si anume apararea intereselor celor multi. Doar 4.110.198 de romani s-au prezentat la urne. Un procent ridicol de mic-28,38 la suta. Romanii de afara nu au vrut sa auda nici macar, in acest procent ridicol, de vot.

1 afișare
Imaginea articolului Pe cine mai reprezinta clasa politica?

Pe cine mai reprezinta clasa politica?

Politicienii autohtoni nu au inteles nimic, de altfel nici nu se astepta cineva la contrariu, din aceasta „palma” pe care electoratul a dat-o unor alesi care au pus mai mereu propriul interes deasupra interesului cetatenilor. Scuzele au aparut imediat, liderii nostri incercand, disperat, sa arate ca prezenta la vot nu este chiar atat de alarmanta in conditiile in care, spre exemplu, nici vecinii nostri, bulgarii nu prea s-au inghesuit la vot... S-au adus in discutie media est-europeana, faptul ca alegatorul nu era la curent cu importanta evenimentului (cine este, oare, vinovat de acest lucru?), si exemplele pot continua la nesfarsit. Cu acest tip de argumente, in mod cert politicienii nostri sunt convinsi ca au scapat... Nu am auzit niciun lider politic, mai putin presedintele-jucator, Traian Basescu, care nu poate ierta cu niciun chip un Parlament neascultator si incomod, care sa recunoasca deschis ca vina apartine unei clase politice arogante, dornica de Putere si imbogatire care calca in picioare zi de zi, prin prestatia sa, o populatie saturata de jocuri, manarii politice si lupte disperate pentru suprematie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici