Pensie, în funcţie de contribuţie

Toate categoriile sociale vor fi obligate să contribuie la sistemul public de pensii din 2010, inclusiv cele aproape 350.000 de persoane care lucrează în domenii cu pensii speciale.

1 afișare
Imaginea articolului Pensie, în funcţie de contribuţie

Pensie, în funcţie de contribuţie

În prezent, numărul total al angajaţilor de la stat şi din sectorul privat care contribuie la sistemul public de pensii este de aproape 4,9 milioane persoane, afirmă consilierul de stat pentru muncă şi protecţie socială, Mihail Şeitan.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici