PESEDISTII SE SFISIE INTRE EI SI LA PUTERE

Revenirea la putere nu a dus la calmarea spiritelor pesediste, ci dimpotriva. Jumatatea de guvernare capatata nu a ajuns nici pe o masea social-democratilor proaspat iesiti din postul opozitiei, iar conflictele existente la virful partidului condus de Mircea Geoana se acutizeaza pe zi ce trece.

1 afișare
Imaginea articolului PESEDISTII SE SFISIE INTRE EI SI LA PUTERE

PESEDISTII SE SFISIE INTRE EI SI LA PUTERE

In mod normal, orice partid ajuns la putere pune batista pe tambalul intern si se infrupta in tihna din deliciile guvernarii. Exceptie face PSD, care nici nu a revenit bine in ograda puterii si deja pomeneste de un congres menit sa-i puna cu botul pe labe pe unii sau pe altii.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici