Phenianul sfidează lumea

Coreea de Nord a testat ieri un dispozitiv nuclear cu o forţă similară cu cea a bombei lansate de americani asupra oraşului Nagasaki.Guvernele din întreaga lume au denunţat gestul nord-coreean, iar Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit aseară în şedinţă de urgenţă.

1 afișare
Imaginea articolului Phenianul sfidează lumea

Phenianul sfidează lumea

Este al doilea experiment nuclear al Coreei de Nord, după cel din octombrie 2006, care a reuşit numai parţial. De data aceasta, seismul generat arată că a avut loc o explozie mult mai puternică, apreciază experţii. Testul a fost urmat de mai multe tiruri de rachete cu rază scurtă, lansate de la baza din Musudan-ri, situată în nord-estul ţării, în apropierea locului de desfăşurare a testului nuclear.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici