Piloţi de elită, omorâţi de o rablă

Doi militari cu sute de ore de zbor la activ şi căliţi în misiuni internaţionale au murit ieri, după ce MiG-ul pe care îl pilotau s-a prăbuşit "din senin" lângă baza de la Câmpia Turzii.

4 afișări
Imaginea articolului Piloţi de elită, omorâţi de o rablă

Piloţi de elită, omorâţi de o rablă

Doi dintre cei mai buni piloţi ai Forţelor Aeriene Române şi-au pierdut ieri viaţa după ce MiG-ul 21 Lancer pe care îl pilotau s-a prăbuşit, în jurul prânzului, la câteva sute de metri de pista de aterizare de la Flotila 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, judeţul Cluj.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici