Pînă cînd celebritatea îi va despărţi

Divorţul lui Ilie Năstase de mai tînăra sa soţie Amalia aduce din nou în prim-plan o discuţie mai veche legată de diferenţa de vîrstă existentă într-un cuplu. Însă în România, dezbaterea merge mult mai departe pentru că “diferenţa de vîrstă” (o chestiune clasică) este asezonată cu un ingredient în plus: celebritatea.

7 afișări
Imaginea articolului Pînă cînd celebritatea îi va despărţi

Pînă cînd celebritatea îi va despărţi

Pe scurt, reţeta este simplă: el - deja celebru, bogat, cu priză la publicul feminin şi ceva mai în vîrstă; ea - tînără (atuul de preţ), ţeluri mari (visează să fie o doamnă respectată, cu şofer, cu zile întregi petrecute în saloanele de înfrumuseţare, haine de firmă etc). Şi se întîmplă să întîlnească un asemenea bărbat care îi poate oferi tot ce-a visat ea încă din adolescenţă, pe cînd se uita la filme siropoase, de genul "iată că se poate". Iubirea e mare ("pînă cînd moartea ne va despărţi"), portofelul plin, respectul societăţii nu se lasă aşteptat. După cîţiva ani, cînd ai totul la picioare şi cînd tinereţea îşi cere drepturile, îţi dai seama că ai lîngă tine un simplu muritor.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici