Ping-pong cu vieţile noastre

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, s-a gândit să demisioneze, ca urmare a tragediei de la maternitatea Giuleşti, dar a decis să nu facă acest lucru. În schimb, Cseke îi cere primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să demită echipa managerială a maternităţii bucureştene.

14 afișări
Imaginea articolului Ping-pong cu vieţile noastre

Ping-pong cu vieţile noastre

"Maternitatea Giuleşti se află în subordinea Primăriei Capitalei. Îi cer primarului Sorin Oprescu să destituie echipa managerială, din cauza deficienţelor constatate de ancheta preliminară. De aproape doi ani acest spital se află sub mananagementul Primăriei Bucureşti. Singura posibilitate de analiză şi revocare aparţine primarului Sorin Oprescu", a declarat, ieri, Cseke Attila, într-o conferinţă de presă.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici