Piteştenii au plătit din buzunarele lor greşelile primarului Pendiuc

Tudor Pendiuc, primarul PSD-ist al Piteştiului a reuşit să scape "basma curată" din procesul pe care Comisia Europeană îl începuse împotriva lui din cauza nerestituirii unor fonduri acordate pentru faimosul proiect Selecta, băgând adânc mâna în buzunarul Consiliului Local, adică în buzunanarul piteştenilor. "Cu cuţitul la os", primarul a decis într-un final să discute în Consiliul Local, de unde vor fi restituiţi banii şi penalităţile, datoraţi oficialilor europeni.

1 afișare
Imaginea articolului Piteştenii au plătit din buzunarele lor greşelile primarului Pendiuc

Piteştenii au plătit din buzunarele lor greşelile primarului Pendiuc

Şi aceste lucruri se întâmplau în condiţiile în care primarul datornic a înştiinţat municipalitatea, despre această problemă abia în ceasul al doisprezecelea, când, practic, multe variante de rezolvare a problemei nu erau. Mai mult decât atât, deşi era singurul care putea acţiona în judecată firma de consultanţă, cea care e considerată a fi vinovată de "scurgerea" fondurilor şi în ciuda avertismentelor Uniunii Europene, Pendiuc a lăsat să curgă penalităţi până s-a ajuns până la suma de 300.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici