Piţi, un amant generos cu Vica?

După ce, ieri, ziarul Click! v-a arătat “cuibuşorul de nebunii” al lui Victor Piţurcă, vă prezentăm astăzi cât de generos pare să fie selecţionerul cu amanta sa, Viktorja Blochina.

1 afișare
Imaginea articolului Piţi, un amant generos cu Vica?

Piţi, un amant generos cu Vica?

Selecţionerul Victor Piţurcă pare să nu fie “străin” de apartamentul de lux şi maşina “de fiţe” pe care rusoaica le deţine. Să fie acestea cadouri oferite de bărbatul cu care fosta balerină are o relaţie de mai bine de zece ani? Valoarea acestora se ridică la nu mai puţin de 500.000 de euro.


Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici