Planurile nucleare ale României rămân în picioare chiar şi după dezastrul din Japonia

Criza nucleară din Japonia nu va influenţa construcţia re­ac­toarelor 3 şi 4 de la Cer­navodă şi a celei de a do­ua centrale nucleare a Ro­mâniei, dar este posibil să fie înăsprite nor­mele de siguranţă, aşa cum se va în­tâm­pla în întreaga lume, spun specialiştii ro­mâni în domeniu.

5 afișări
Imaginea articolului Planurile nucleare ale României rămân în picioare chiar şi după dezastrul din Japonia

Planurile nucleare ale României rămân în picioare chiar şi după dezastrul din Japonia

"Personal nu cred (că evenimentele din Japonia vor afecta construcţia de noi cen­trale în România - n. red.), dar este po­sibil să aibă un impact asupra creşterii ni­velului de rezistenţă la evenimente ex­tre­me", spune Teodor Chirica, membru al Forumului Atomic European.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici