Politica cuţitelor înfipte în spate. Ce soartă au foştii preşedinţi de partide din România

Partidele politice româneşti, în loc să se modernizeze, fac paşi înapoi. Dacă urmărim ce se întâmplă într-un partid după un congres de alegeri, observăm că fanariotismul este în floare.

7 afișări
Imaginea articolului Politica cuţitelor înfipte în spate. Ce soartă au foştii preşedinţi de partide din România

Politica cuţitelor înfipte în spate. Ce soartă au foştii preşedinţi de partide din România

"Este interzis să interzici! Delictul de opinie nu poate fi sancţionat într-un partid democratic şi într-o ţară democrată. Forţa opiniilor dlui Geoană, atâta timp cât dânsul nu mai este parte a conducerii partidului, nu este decât forţa unuia dintre membrii partidului". Această declaraţie a fost dată marţi presei de europarlamentarul PSD, Adrian Severin, el contestând astfel vehement sancţiunea dată de conducerea social-democraţilor împotriva fostului preşedinte al partidului, Mircea Geoană.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici