Povestea lui Crin Antonescu: Totul e posibil

Poate fi comparat Crin Antonescu cu Obama? Ca tip de discurs, ca mod de abordare a politicii, ca gen de proiect civic, ca răspuns la starea de oboseală în care se află societatea românească, răspunsul ar fi da. Influenţa liderului de la Casa Albă pare a fi covîrşitoare, iar unele asemănări sînt frapante.

1 afișare
Imaginea articolului Povestea lui Crin Antonescu: Totul e posibil

Povestea lui Crin Antonescu: Totul e posibil

Dacă Barack Obama spunea că America e ţara tuturor posibilităţilor, prin faptul că a putut ajunge preşedinte, Crin Antonescu s-a simţit dator să precizeze că “un om simplu, un om normal” a putut ajunge, “doar prin voinţa dvs.”, preşedintele PNL. Asta înseamnă că “fiecare dintre români are o şansă” (tema favorită a liderului PNL: o societate în care fiecare cetăţean să aibă o şansă egală şi corectă).

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici