Premierii se schimba, deficitele se adancesc

“Incertitudinea politica reprezinta un factor negativ pentru investitori, pentru modul in care percep ei Romania. Totusi, cel mai important lucru il reprezinta strategiile politice, si nu persoanele. Acest lucru trebuie realizat acum”, a comentat Andrew Colquhoun, directorul Sovereign and Public Finance din cadrul Fitch Ratings.

1 afișare
Imaginea articolului Premierii se schimba, deficitele se adancesc

Premierii se schimba, deficitele se adancesc

Demisia-soc a lui Stolojan, la numai cateva ore dupa semnarea protocolului PD-L+PSD pentru guvernare, si numirea lui Boc nu dau peste cap graficul formarii noului cabinet pana pe 22 decembrie.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici