Premierul Boc se lansează în „prima cocină“

Guvernul va solicita Comisiei Europene şi FMI majorarea plafonului de garanţii guvernamentale pentru a putea extinde actualul sistem de garantare specific programelor „Prima casă“ şi „Primul siloz“ şi la nivelul domeniului zootehnic, potrivit unei declaraţii făcute de premierul Emil Boc.

4 afișări
Imaginea articolului Premierul Boc se lansează în „prima cocină“

Premierul Boc se lansează în „prima cocină“

„Utilizarea de garanţii guvernamentale în agricultură este o problemă de interes naţional şi o vom face. În cadrul discuţiilor pe care le vom avea cu CE şi FMI în luna iulie şi la începutul lunii august vom discuta cel puţin două aspecte majore. În primul rând, majorarea plafonului garanţiilor guvernamentale, astfel încât România să fie în stare, prin intermediul Guvernului, după modelul programelor «Prima casă», «Primul siloz», să poată oferi garanţii guvernamentale şi pentru dezvoltarea altor ramuri strategice ale economiei naţionale“, a spus premierul.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici