Preţul apartamentelor, în 2011. Vezi cât spun că va mai valora casa ta „greii” industriei imobiliare

Creşterea economică, nivelul dobânzilor sau eventuale modificări aduse programului "Prima Casă" se numără printre factorii care ar putea avea un impact semnificativ asupra numărului de tranzacţii realizate, precum şi asupra nivelului la care acestea se vor încheia.

5 afișări
Imaginea articolului Preţul apartamentelor, în 2011. Vezi cât spun că va mai valora casa ta „greii” industriei imobiliare

Preţul apartamentelor, în 2011. Vezi cât spun că va mai valora casa ta „greii” industriei imobiliare

Notă discordantă face opinia omului de afaceri Ion Ţiriac, care afirma că ne aflăm în faţa unui minim al preţului locuinţelor şi că revenirea pieţei de profil este iminentă. "Cu o condiţie", precizează însă Ţiriac."Preţurile apartamentelor din Bucureşti au scăzut anul trecut cu 10%-15%. Pe segmentul vechi, preţurile apartamentelor din Capitală vor mai scădea în 2011 cu maximum 10%, existând premise reale şi pentru o stabilizare", spune Alexandru Pricop, managing partner în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici