Pretul benzinei, o bomba cu ceas in buzunarul romanului

Incepand din vara anului trecut Romania face fata unui val de scumpiri succesive ale carburantilor, care au ca argument urcarea cotatiilor petrolului pe pietele internationale.

2 afișări
Imaginea articolului Pretul benzinei, o bomba cu ceas in buzunarul romanului

Pretul benzinei, o bomba cu ceas in buzunarul romanului

Un plin de benzina la pompa costa insa astazi mai mult ca in Bulgaria sau in Cipru, tari care nu au productie proprie de petrol. Cresterea pretului litrului de carburanti a depasit atat marirea salariilor, cat si pasul inflatiei.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici