Pretul pacurii a crescut cu 20% intr-o singura zi

Pretul pacurii a crescut peste noapte de la 252 dolari pe tona la 301 dolari pe tona, pe fondul crizei gazelor, sustine directorul comercial al Electrocentrale Bucuresti, Irina Duica. Astfel, livrarea de materie prima catre centralele termoelectrice reprezinta un castig pentru producatorii si importatorii de pacura, care pot urca preturile pe tot parcursul crizei generate de conflictul ruso-ucrainean.

1 afișare
Imaginea articolului Pretul pacurii a crescut cu 20% intr-o singura zi

Pretul pacurii a crescut cu 20% intr-o singura zi

Achizitiile se vor face fara licitatie, incepand de ieri, dupa ce ministrul economiei, Adriean Videanu, a instituit situatie de urgenta in sectorul energetic. Asemenea Cabinetului Tariceanu care a dat asigurari ca Romania nu va fi lovita de criza economica, Guvernul Boc a subliniat de la inceputul anului ca nu avem motive de ingrjorare cu privire la conflictul ruso-ucrainean pe tema gazelor. Surprinzator, ieri diomineata, Adriean Videanu a decretat «stare de urgenta» in sistem, revenind apoi cu precizarea ca este vorba de «situatie de urgenta».

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici