Prigoana maghiarilor din Guvern

Partidul Democrat Liberal a început să-i marginalizeze pe UDMR-işti şi pregăteşte „decapitarea” eşaloanelor doi şi trei ale acestei formaţiuni din structurile guvernamentale.

14 afișări
Imaginea articolului Prigoana maghiarilor din Guvern

Prigoana maghiarilor din Guvern

Se pare ameninţările lansate de preşedintele Traian Băsescu după scandalul reorganizării teritoriale a ţării au fost puse în practică. Primul pe "lista neagră" a fost ministrul mediului şi pădurilor, Laszlo Borbely, unul dintre membrii marcanţi al UDMR, care a fost discreditat prin citarea la DNA, într-un dosar de trafic de influenţă.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici