Primarii fluieră a pagubă cu bugetele goale

În încercarea de a mai acoperi datoriile autorităţilor locale către bugetul statului, Fiscul a trecut la executarea silită a acestora. Numai anul trecut, bugetele locale au înregistrat un deficit de 2,33 miliarde de lei (554 milioane de euro), ceea ce reprezintă datoriile primăriilor şi consiliilor judeţene atât către stat cât şi către furnizori de utilităţi sau firme private cu care au derulat contracte.

5 afișări
Imaginea articolului Primarii fluieră a pagubă cu bugetele goale

Primarii fluieră a pagubă cu bugetele goale

La această sumă se adaugă şi datoriile istorice pe care le au autorităţile locale. Recent, ministrul Administraţiei, Vasile Blaga, spunea că 75% dintre primării nu-şi pot plăti din venituri proprii angajaţii, ci sunt nevoite să apeleze la bani de la Guvern.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici