Primăriile de la sectoarele 3 şi 5 au încredinţat 30% din contracte la câte o firmă

28% din contractele încheiate de Primăria sectorului 3 din 2007 până acum au mers la firma Delta ACM '93, iar 32% din contractele încheiate de Primăria sectorului 5 au fost încredinţate firmei Dioma International Contractele semnate reprezintă o mare parte din business pentru fiecare din cele două companii.

5 afișări
Imaginea articolului Primăriile de la sectoarele 3 şi 5 au încredinţat 30% din contracte la câte o firmă

Primăriile de la sectoarele 3 şi 5 au încredinţat 30% din contracte la câte o firmă

Primăria sectorului 3 şi Primăria sectorului 5 din Capitală au acordat contracte în valoare de 28% din totalul cheltuielilor pe ultimii trei ani, respectiv 32% din cheltuieli, fiecare către o singură firmă, pentru reparaţii de străzi, trotuare sau parcări.


Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici