Primele 100 de măsuri ale PSD. Social-democraţii au pus pe hârtie planul lor de guvernare

Oferta electorală a social-democraţilor urmează să fie prezentată la Congresul extraordinar de sâmbătă şi conţine fix 100 de soluţii de guvernare: pentru prima zi, prima lună şi primul mandat de guvernare.

4 afișări
Imaginea articolului Primele 100 de măsuri ale PSD. Social-democraţii au pus pe hârtie planul lor de guvernare

Primele 100 de măsuri ale PSD. Social-democraţii au pus pe hârtie planul lor de guvernare

Dacă în prima zi, pesediştii vor lansa "cartea neagră a guvernării Boc-Băsescu", după şase luni promit că măresc salariile, după primul an că vor mări PIB-ul, iar după patru ani că vor asigura internet la ţară şi aducerea salariului minim al unui doctor sau profesor la valoarea salariului mediu pe economie. În privinţa impozitării, cei de la PSD susţin că impozitarea progresivă va lăsa mai mulţi bani în buzunarele contribuabililor decât o face cota unică.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici