Primul roman care a invins taxa auto

Un patron din Arad si un avocat in varsta de 27 de ani au reusit sa castige un proces privind taxa auto de prima inmatriculare.

1 afișare
Imaginea articolului Primul roman care a invins taxa auto

Primul roman care a invins taxa auto

Omul care a invins statul si a reusit sa demonstreze ca taxa de prima inmatriculare este gresita se numeste Ilie Iluna, are 45 de ani si este din Arad. Iluna are o mica afacere si detine o firma de instalatii si cablaje electrice. Asta-vara, omul si-a adus o masina din Austria si n-a putut s-o inmatriculeze decat dupa ce a platit o taxa exorbitanta. „Este un VW Passat din anul 2002. Am dat pe el in jur de 9.700 de euro. Este o masina foarte buna. Dar nu am putut-o inmatricula fara taxa de prima inmatriculare, asa ca am platit 6.287 de lei. Dupa ce am platit taxa, m-am intalnit cu un prieten de-al meu, care este avocat, Cosmin Costas, un baiat deosebit. Atunci am zis, hai sa facem ceva, pentru ca e ilegal ce se intampla. Pentru noi, care suntem o firma mica, 62 de milioane de lei vechi nu-s chiar putini bani”, spune Ilie Iluna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici