Procurorii dorm pe dosarul unui copil mutilat în spital

În luna septembrie 2008, patru bebeluşi internaţi la Maternitatea Giuleşti au fost arşi pe faţă de o asistentă, care a folosit pentru a-i şterge un dezinfectant ce nu era pentru uz uman. Deşi Parchetul General a început urmărirea penală în acest caz, de mai bine de un an şi jumătate ancheta stă pe loc, iar împotriva vinovaţilor au fost luate doar măsuri administrative.

7 afișări
Imaginea articolului Procurorii dorm pe dosarul unui copil mutilat în spital

Procurorii dorm pe dosarul unui copil mutilat în spital

Ramona are aproape 2 ani. E vioaie, sociabilă şi veselă, aşa cum ar trebui să fie orice copil de vârsta ei. Are părul negru şi creţ, dar în el nu-s încurcate fundiţe şi nu strălucesc agrafe colorate. Pentru că nu-i creşte decât la spate şi pe mijlocul scalpului. În lateralele capului, Ramona e cheală. Iar medicii le-au spus părinţilor că, fără un implant de păr mai târziu, fetiţa nu va avea niciodată un aspect normal. Mama, Cristiana Şerban, spune că, de câte ori o priveşte, îşi aminteşte de clipele de groază pe care le-a trăit după ce a născut-o.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici