Profesorul ilegal Păunescu şi garda foştilor predau la Spiru

Unde dai şi cine sare? Cam aşa ar suna concluzia zilei de ieri în privinţa scandalului „Spiru Haret”. Ţinuţi pe coridoarele universităţii de către cei care ar fi trebuit să le pună la dispoziţie baza de date, inspectorii Corpului de Control al Ministerului s-au întors cu lista celor care predau la facultăţile instituţiei-mamut.

3 afișări
Imaginea articolului Profesorul ilegal Păunescu şi garda foştilor predau la Spiru

Profesorul ilegal Păunescu şi garda foştilor predau la Spiru

Cap de listă: pesedistul Adrian Păunescu, uns profesor universitar în mod ilegal, întrucât senatul Universităţii „Spiru Haret” nu a mai trimis Consiliului de Atestare a Titlurilor Universitare dosarul cu activitatea ştiinţifică a fostului senator. Drept urmare, fostul senator a fost promovat fără să fi fost evaluat şi de comisiile speciale ale MECI, neavând astfel confirmarea legală.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici