Promisiuni atât cât ţine punga

Cu ocazia Romania Financial Forum, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a arătat că principala preocupare pentru 2012 este dacă societatea şi clasa politică pot să iasă din tiparul precedentelor cicluri electorale, cu promisiuni mai mult sau mai puţin rupte de realitate.

7 afișări
Imaginea articolului Promisiuni atât cât ţine punga

Promisiuni atât cât ţine punga

"Devenim tot mai conştienţi, nu numai noi specialiştii în economie şi finanţe, că avem constrângeri bugetare puternice. Se discută permanent de soluţii. Câteodată, soluţiile, pentru noi, sunt glumeţe, dar se discută. Nu poţi să treci cu vederea aceste dezbateri, extrem de mediatizate. Vor reuşi societatea şi clasa politică ca, în anul 2012, să iasă din tiparul precedentelor cicluri electorale, cu promisiuni mai puţin sau mai mult desprinse de realitate?", s-a întrebat Isărescu.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici