Promoţii de Paşte în magazine: Ce produse au reduceri de până la 50%

Reduceri de până la 50% la electrocasnice, îmbrăcăminte şi produse alimentare, dar şi vouchere şi diverse cadouri pentru cumpărători. Majoritatea magazinelor au pregătit asemenea oferte încă de la începutul acestei luni iar reducerile continuă şi în Săptămâna Mare sau chiar până la sfârşitul lunii.

10 afișări
Imaginea articolului Promoţii de Paşte în magazine: Ce produse au reduceri de până la 50%

Promoţii de Paşte în magazine: Ce produse au reduceri de până la 50% (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

Perioada Paştelui este o afacere bună atât pentru retaileri, care vorbesc de vânzări cu 30% mai mari faţă de săptămânile anterioare, cât şi pentru românii care vor să profite de ofertele speciale.

Electrocasnicele mici, cadoul preferat de români

Cei care vor să-şi înlocuiască aparatura din casă au ocazia să facă achiziţii mai ieftine, pentru că o serie de magazine practică discounturi. Se cumpără de toate, însă produsele care pot fi oferite drept cadouri, cum sunt electrocasnicele mici, laptopurile şi aparatele audio - video se vând cel mai bine.

La magazinul online de electronice Emag.ro se derulează în prezent peste 100 de promoţii din toate categoriile, cu reduceri de până la 50% la unele produse. În plus, luna aceasta, se asigură transportul pentru toate produsele cumpărate, indiferent de valoare şi de distanţă.

De exemplu, un mixer vertical Braun costă 127 lei, cu 25% mai puţin decât în mod normal, iar un televizor LCD Samsung poate fi cumpărat cu 1.549 (discount de 100 de lei).

Citeşte mai multe despre reducerile de Paşte din magazine pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici