Proprietatea, cu bani de acasă

Fondul Proprietatea (FP) a înregistrat pierderi de 3,42 mld. lei anul trecut, faţă de un profit net de 313,1 mil. lei în 2007, pe fondul unor ajustări pentru pierdere de valoare a imobilizărilor financiare, potrivit rezultatelor financiare preliminate şi neauditate ale societăţii.

1 afișare
Imaginea articolului Proprietatea, cu bani de acasă

Proprietatea, cu bani de acasă

Fondul Proprietatea este societatea de investiţii de tip închis, creată cu scopul despăgubirii persoanelor ale căror proprietăţi au fost confiscate abuziv de statul comunist şi care acum nu mai pot fi retrocedate în natură. Întrebarea pe care şi-o pun toţi acum este cum poate o societate să dea despăgubiri în condiţiile în care ea înregistrează pierderi? Capitalurile proprii ale Fondului au scăzut anul trecut cu 3,41 mld. lei, de la 14,4 mld. lei în 2007 la 11 mld. lei, pe fondul unor ajustări pentru pierdere de valoare a imobilizărilor financiare.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici