ProSport l-a premiat pe cel mai bun fotbalist din 2010! Nu rata ediţia tipărită de ASTĂZI pentru un reportaj eveniment acasă la Xavi!

În urma sondajului pe site-ul www.prosport.ro în cadrul Premiilor ProSport 2010, titlul de cel mai bun fotbalist în 2010 i-a fost acordat lui Xavi Hernandez, după ce în 2008 şi 2009, ProSport a fost singurul ziar din România care i-a premiat pe cei mai buni jucători ai planetei, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi.

7 afișări
Imaginea articolului ProSport l-a premiat pe cel mai bun fotbalist din 2010! Nu rata ediţia tipărită de ASTĂZI pentru un reportaj eveniment acasă la Xavi!

ProSport l-a premiat pe cel mai bun fotbalist din 2010! Nu rata ediţia tipărită de ASTĂZI pentru un reportaj eveniment acasă la Xavi!

Spre deosebire de ultimii doi ani când opţiunea cititorilor ProSport a coincis cu votul din cadrul Balonului de Aur, în acest an premiul nu a mai ajuns la deţinătorul Balonului de Aur, Lionel Messi, ci la colegul său de la FC Barcelona, Xavi Hernandez.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici