“PSD a obtinut cel mai mic scor din istoria partidului”

Formatiunea condusa de Mircea Geoana a pierdut pozitia dominanta a celui mai mare si mai puternic partid, plecat de la 37% in 2004 si ajuns in jurul la 23%, dupa trei ani de opozitie, care ar fi trebuit sa-i ofere un trend ascendent asupra formatiunilor angrenate in jocul dintre Palate, printr-o ofensiva ferma si coerenta.

1 afișare
Imaginea articolului “PSD a obtinut cel mai mic scor din istoria partidului”

“PSD a obtinut cel mai mic scor din istoria partidului”

PSD a reusit performanta celui mai mic scor obtinut vreodata in alegeri, neputand sa-si mobilizeze nici macar nucleul dur de votanti, tinand cont de absenteismul masiv, ceea ce ar trebui sa reprezinte un puternic semnal de alarma pentru actuala conducere, care, in dese randuri, a bravat, invocand pozitia sa de cel mai mare partid din Romania, cu o sustinere electorala altadata demna de invidiat. Ignorarea problemei de catre actuala conducere nu poate duce inevitabil decat la prelungirea bolii pe termen mediu si la sucombare, pe teremen lung. Insa, PSD nu inseamna doar Mircea Geoana, iar analizele serioase si realiste se impun. Si cum Moratoriul de la Brasov s-a incheiat, semnalul nemultumirilor a fost dat de presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu. Acesta considera ca este necesara organizarea unui Congres Extraordinar, ca fiind cadrul cel mai indicat pentru a discuta consecintele si vinovatii care au dus la obtinerea celui mai slab scor electoral din istoria partidului, precum si masurile care trebuie luate in vederea recastigarii credibilitatii formatiunii social-democrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici