PSD are nevoie de Adrian Nastase!

1 afișare
In urma cu doi, cand fostul presedinte al partidului, Adrian Nastase, isi depunea mandatul in cadrul Congresului Extraordinar al PSD, social-democratii, desi se aflau la capatul unei guvernari dificile de patru ani, se gaseau la un scor electoral de 32 la suta. Acum, insa, in ciuda faptului ca este in Opozitie, partidul nu-si regaseste cadenta, reusind sa piarda pe perioada presedintiei lui Mircea Geoana aproape jumatate din zestrea electorala lasata de vechea conducere. Astfel mai-marele PSD ia in calcul, potrivit unor surse din partid, cooptarea fostului lider Adrian Nastase, in echipa de conducere pe zona de programe si proiecte politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici